Skip to content

Waarom spuiten?

Blaas nieuw leven in uw keuken

Bent u uitgekeken op ow huidige keuken, maar wilt u nog geen nieuwe kopen? Of wilt u uw huis verkopen en deze op een budgetvriendelijke manier renoveren of opknappen waarbij u zo veel mogelijk resultaat voor zo min mogelijk geld krijgen?
Bespaar dan veel geld door je keuken door ons te laten overspuiten en er nieuw leven in te blazen. U bent niet alleen goedkoper uit, maar u bent ook niet vele uren kwijt met het oriënteren, zit niet in de rommel wanneer de keuken uitgebroken moet worden en heeft geen last van de bijkomende stres die met een dergelijke verbouwing van de keuken om de hoek komen kijken.
Geef uw keuken een make-over naar eigen inzicht. Praktisch alle kleuren zijn mogelijk. Bent u klaar voor de metamorfose?

Modern of juist klassiek?

Heeft u een moderne greeploze keuken? Wij kunnen deze bijvoorbeeld een mooie hoogglans lak geven. Of heeft u misschien een landelijke keuken die opnieuw geschuurd en gebeitst moet worden? Wij zorgen ervoor dat uw keuken voorzien wordt van een hoogwaardige, stoot- en krasvaste laag die u makkelijk kunt reinigen. Onze vakmensen staan voor u klaar!

Voorzie uw meubels van een nieuwe kleur

Bent u uitgekeken op uw huidige meubels? Kom dan eens bij ons lang om u te laten overtuigen van ons vakwerk. Wij zijn in staat om uw “oude” meubels onder handen te nemen en om te toveren in een nieuwe stijl. De laklaag welke wij aanbrengen zullen uw meubels weer die nieuwe charme geven waar u naar op zoek was. Wij werken uw meubels af naar uw wens. Met een beits of een lak of met kleureffecten waarmee u bijvoorbeeld een antieke finish krijgt. Hoogglans, zijdeglans, mat en zelfs metallic. Alles is mogelijk.

Producten

Bekijk hier de producten die wij voor u kunnen spuiten.

Contact

Heeft u een vraag? Neem van vrijblijvend contact met ons op.