Skip to content

Vakmensen staan voor u klaar

Lakspuiterij Mosman is gespecialiseerd in natlakken. Hierbij brengen onze vakmensen meerdere verflagen (coatings) aan op een product in een stofvrije omgeving. Wij spuiten in elke gewenste kleur en op verschillende ondergronden van mat tot hoogglans.

Onze opdrachtgevers zijn bedrijven en particulieren.

Bedrijven als interieurbouwers, binnenhuisarchitecten en standbouwers kloppen dikwijls bij ons aan om hun creatieve idee te verwezenlijken voor de opdrachtgever.

Particulieren weten onze kwaliteit ook te waarderen wanneer zij hun keuken of interieur willen voorzien van een nieuwe kleur.

 

Gespecialiseerd advies

Bijna Ieder product kan worden gespoten nadat het is voorbehandeld. Afhankelijk van het materiaal en het gebruik van het object zijn er diverse behandelingen mogelijk. Het is daarom belangrijk om te weten of een product binnen- of buitenshuis wordt gebruikt. Of het een sierobject is of een gebruiksvoorwerp. En niet onbelangrijk in welke kleurstelling het gespoten moet worden. Zodra wij dit soort informatie hebben kunnen wij de juiste voorbehandeling vast stellen.

Afhankelijk van de toepassing en uw eisen wordt tevens de opbouw van de laklaag bepaald. Ook hier letten we op het gebruik binnen of buiten, de duurzaamheid en de afwerking. Wordt het mat of moet het glanzen?

Ons ervaren team van vakmensen heeft inmiddels een uitstekende reputatie opgebouwd. Neem gerust eens contact met ons op om advies in te winnen. Wij helpen u graag verder en zullen onze faam waarmaken.

Gepaste oplossingen

De verschillende materialen vragen om een geschikte lak. Een lak die ook moet passen bij uw wensen en eisen. Of het nu gaat om hout, metaal, kunststof of glas, alles is door ons te spuiten in alle mogelijke kleuren en glansgraden of het nu gaat om mat, zijdeglans of hoogglans alles is bij ons te realiseren.

Gespecialiseerd in hoogwaardige lakafwerking

Wij zijn gespecialiseerd in hoogwaardige lakafwerking van producten, waarbij de lat extra hoog ligt wat betreft het afleveren van hoogglansspuitwerk.

Diversiteit aan opdrachtgevers

Wij spuiten zowel voor particulieren als bedrijven. Onze opdrachtgevers bestaan o.a. uit winkels, restaurants, showrooms en kapsalons die door nieuw spuitwerk een succesvolle restyling hebben ondergaan. Deze projecten zijn veelal binnen zeer korte tijd gerealiseerd. Wij werken samen met interieurarchitecten, interieurbouwbedrijven, standbouwbedrijven en meubelmakers.

Producten

Bekijk hier de producten die wij voor u kunnen spuiten.

Contact

Heeft u een vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.