Skip to content

Piano overspuiten: Mosman doet het voor u

Lakspuiterij Mosman is al jaren een van de toonaangevende bedrijven op het gebied van natlakken in de regio Oost-Brabant. Wij kunnen letterlijk iedere ondergrond van een bijpassend kleurtje voorzien. Dat doen we op een vakkundige manier. Op die manier krijgen nieuwe objecten meer cachet en wordt oude objecten in esthetische zin een nieuw leven gegund. Wist u dat u zelfs terecht kunt bij ons om uw piano te laten spuiten?

Piano spuiten in iedere gewenste kleur

Of u nu gaat voor een gloednieuwe piano of dat u een gebruikte piano wilt laten spuiten. Beiden zijn mogelijk bij Mosman. Een piano is sowieso een in het oog springend instrument qua vorm en formaat. Het is een echte eyecatcher. Door uw piano te laten lakken ziet die er weer uit als nieuw. Veel nieuwe instrumenten zijn daarnaast slechts verkrijgbaar in beperkte kleurstellingen. Maar wellicht dat u een andere kleur prefereert of dat u de piano wilt laten lakken in een kleur die past bij een specifiek decor waarin bepaalde kleuren overheersend zijn. Mosman verzorgt het graag voor u.

De te kiezen lakchemie, of we het nu hebben over een piano, een ander instrument of wat voor object dan ook dat u wilt laten overspuiten, is altijd afhankelijk van het type ondergrond. Daarnaast houden wij rekening met uw specifieke eisen en wensen. Kiest u voor een matte of juist een glanzende kleur?

Mosman is chemisch verfspecialist

Het resultaat van de kleuring hangt sterk samen met het materiaal dat wij moeten bewerken. In geval van een piano is dat (meestal) hout. Wilt u uw piano van hout laten overspuiten? Mosman maakt er weer een echt prachtexemplaar van.

U vraagt ons of wij daar aantoonbare ervaring mee hebben? Dat is zeker zo. Wij hebben zelfs een piano mogen spuiten voor meerdere muzikale beroemdheden. De piano van niemand minder dan Marco Borsato op Pinkpop 2019 werd bijvoorbeeld door ons van een hoogwaardige laklaag voorzien. Maar wij werken ook graag voor u. Neem dus contact op!

Producten

Bekijk hier de producten wie wij voor u kunnen spuiten.

Contact

Heeft u een vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.