Skip to content

Natlakken in Helmond

Voor al uw behoeften op het gebied van natlakken gaat u natuurlijk naar lakspuiterij Mosman in Helmond. Onze firma kent het proces van natlakken van onder andere staal, aluminium en metaal als specialisatie.

Metaal, staal en aluminium zijn materialen die nogal eens worden toegepast in de maatwerk interieurbouw. Het zijn fraaie, hoogwaardige materialen. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat veel gerenommeerde interieurbouwers en interieurarchitecten die actief zijn in de omgeving van Helmond, tot onze klantenkring behoren. Echter ook als particulier bent u van harte welkom voor het natlakken van objecten van onder andere staal.

Specialist in natlakken van verschillende substraten

Het coaten van materialen zorgt ervoor dat ze duurzaam beschermd worden tegen invloeden van buitenaf. Wilt u bijvoorbeeld ijzer-gebaseerde objecten in een vochtige omgeving beschermen? Mosman is in staat tot de volgende vormen van dienstverlening:
  • Natlakken metaal;
  • Natlakken staal;
  • Natlakken aluminium;
Daar houdt onze dienstverlening op het gebied van natlakken in Helmond echter niet mee op. Ook andere materialen zoals hout en verschillende soorten plastics kunnen door ons van een beschermende en verfraaiende coating worden voorzien.

Mosman gaat altijd voor de beste kwaliteit van het eindresultaat. Maar kwaliteit betekent bij ons niet dat het object er alleen fraai uit ziet wanneer wij het aan u terugbezorgen. Wanneer u een werkstuk door ons in Helmond laat natlakken dan waarborgen wij dat u ook op lange termijn van een fraaie en beschermende coatinglaag verzekerd bent.

Neem contact op voor onze mogelijkheden

Onze specialisten in natlakken mogen bogen op een lange historie aan ervaring ten aanzien van het coaten van o.a. metaal, staal en aluminium. Om corrosie geen kans te geven is een geoptimaliseerd procedé ten aanzien van de verwerking noodzakelijk. Mosman heeft dergelijke werkwijzen intern ontwikkeld. Dat garandeert u steeds de beste kwaliteit dienstverlening.

Vraag ons om advies in Helmond ten aanzien van het natlakken van uw werkstuk. Wij zijn u graag van dienst.

Producten

Bekijk hier de producten wie wij voor u kunnen spuiten.

Contact

Heeft u een vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.