Skip to content

Nieuwe keuken? Uw keuken in Someren laten spuiten is ook een optie

Someren staat onder andere bekend als thuisbasis van een aantal gerenommeerde keukenbedrijven in de regio Oost-Brabant. Wellicht bent u er al eens een kijkje gaan nemen en tot de conclusie gekomen dat het compleet laten vervangen van uw huidige keuken toch wel een kostbare zaak is, vooral wanneer de meeste apparatuur momenteel nog goed functioneert. Wij van lakspuiterijmosman.nl hebben dan wellicht een interessante mogelijkheid voor u in petto. Laat uw keuken gewoon door ons in de nieuwste trendkleur spuiten. Eventuele beschadigingen of verkleuringen zijn dan in één klap verleden tijd.

Een allround spuiterij

Op het gebied van natlakken kunnen wij u overigens op nog veel meer vlakken van dienst zijn bij het finetunen van uw woning. Wij zijn namelijk ook een meubelspuiterij die zowel nieuwe als gebruikte interieurelementen verfraait door middel van een hoogwaardige laklaag. De binnendeuren van uw woning in Someren opnieuw laten spuiten, wij doen het graag voor u.

‘Een volstrekt andere sfeer in huis? Dat hoeft helemaal niet kostbaar te zijn!’

Oplossingen voor ieder type materiaal

De mogelijkheden ten aanzien van natlakken zijn ongekend. Een glanzend, glashelder oppervlak kan op iedere ondergrond door ons gerealiseerd worden. Wij kunnen afgezien van metaal ook hout, tempex, glas en kunstof spuiten. Ieder substraat vergt een andere aanpak en een andere opbouw van de laklaag. Maar maakt u zich daar maar geen zorgen over. Onze specialisten hebben ruime ervaring met een groot aantal uitdagende projecten. Op onze website vindt u de nodige referenties ten aanzien van werkstukken van klanten in de regio Someren, die wij binnen onze spuiterij hebben behandeld. Stuk voor stuk heeft dit geresulteerd in een unieke uitstraling die al bij menigeen in het oog gesprongen is.

De ervaring van onze vaklieden op het gebied van natlakken zorgt voor duurzame onderscheidenheid. Ons werk vindt zijn toepassing in zowel de particuliere als de zakelijke omgeving. Verbaas anderen, verbaas uzelf: met een unieke afwerking door Mosman.

Producten

Bekijk hier de producten wie wij voor u kunnen spuiten.

Contact

Heeft u een vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.