Skip to content

Meubelspuiterij, keukenspuiterij…….Mosman

De gemiddelde WOZ-waarde bedroeg in Nuenen in 2021 € 370.000. Dat is een stuk hoger dan gemiddeld in Nederland. Woningen in uw gemeente worden dan ook gemiddeld voor een aantrekkelijke prijs verkocht. En zullen wij u eens een tip geven waarmee u de verkoopprijs nog verder kunt verhogen? Laat uw interieur eens opfrissen zonder grote investering. Bij spuiterij Mosman kunnen we zaken als uw oude keuken en binnendeuren spuiten.

Wilt u ook de losse interieurelementen in uw woning van een fraaie laklaag laten voorzien zodat die weer ogen als nieuw? Mosman staat ook bekend als meubelspuiterij. Wij stemmen al uw interieuraspecten naadloos op elkaar af en voorzien ze van de laatste kleurtrends.

Vanzelfsprekend ook voor zakelijke projecten op het gebied van natlakken

Bent u wellicht eigenaar van een van de 3.045 bedrijven in Nuenen? Of wellicht interieurontwerper, interieurarchitect of standbouwer? Onze spuiterij draagt graag bij aan de verfraaiing van al uw creaties. Een greep uit de zakelijke projecten die wij al hebben uitgevoerd:

 

  • Spuiten van de piano van Marco Borsato.
  • Spuiten van diverse kunstof elementen in het interieur van Fitland Helmond.
  • Het voorzien van de expatdesk van Rabobank van de Rabo-bedrijfskleuren.

 

Ieder materiaal, iedere ondergrond kan worden voorzien van een fraaie laklaag naar keuze. In matte uitvoering of hoogglans. Zo’n coating op basis van natlakken geeft veel cachet aan ieder interieurobject.

Fraai en functioneel

Wij spuiten kunstof, metaal, glas, EPS……tja wat eigenlijk niet. Altijd bepalen wij welke chemie zorgt voor het beste resultaat. Onze aanpak hangt ook samen met de mate van gebruiksbelasting of eventuele externe invloeden als weer en wind die u in Nuenen verwacht ten aanzien van uw werkstuk. Onze spuiterij draagt namelijk niet alleen zorg voor een esthetisch fraaie afwerking van objecten, maar realiseert ook een langdurige bescherming.

 

Heeft u ideeën of behoefte aan advies? Bespreek uw zaken gerust met ons. Onze vakkundige medewerkers hebben in de loop der tijd al voor heel wat hete vuren gestaan. Het bedenken van een oplossing voor uw project in Nuenen zien zij als een uitdaging.

Producten

Bekijk hier de producten wie wij voor u kunnen spuiten.

Contact

Heeft u een vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.