Skip to content

Specialist in natlakken voor bedrijven en particulieren in Mierlo

Ten opzichte van bijvoorbeeld poedercoaten kent natlakken een aantal voordelen. Zo hoeft er bij dit procedé geen droogkamer gebruikt te worden waardoor de afmetingen van het werkstuk nooit beperkend zijn. Er is bovendien, anders dan bij poedercoaten, geen sprake van een smeltprocedé waardoor ook kunstof spuiten, evenals andere materialen met een laag smeltpunt mogelijk wordt. De mogelijkheid om al uw werkstukken in Mierlo in identieke kleuren te laten spuiten wordt daardoor dus aanzienlijk groter.

De spuiterij van Mosman verricht veel werkzaamheden als interieur- en meubelspuiterij. Dat doen we zowel voor zakelijke als voor particuliere klanten in de regio Mierlo. Op onze website vindt u diverse voorbeeldprojecten die wij in deze regio hebben uitgevoerd.

Een andere mogelijkheid: laat uw keuken en binnendeuren spuiten

Ook particulieren zien de mogelijkheden van natlakken steeds meer in. Het is niet altijd noodzakelijk om opnieuw te investeren wanneer men de esthetische uitstraling van een bepaald object ‘moe is’. Zo kunnen wij het interieur van uw woning een geheel nieuwe uitstraling geven door uw keuken en binnendeuren in een nieuwe, frisse kleur te spuiten. Anders dan bij poedercoaten, biedt natlakken oneindig veel kleur- en afwerkingsmogelijkheden.

Mosman brengt letterlijk weer kleur in uw leven

In de regio Mierlo, waar meer dan 1.000 bedrijven gevestigd en meer dan 10.000 inwoners woonachtig zijn, brengen wij een duurzame hoogwaardige uitstraling. De vaklieden binnen onze spuiterij zijn namelijk specialisten in conserveringstechniek. Iedere ondergrond, ieder object en de omstandigheden waarin dat gebruikt wordt, worden meegenomen in het bepalen van de juiste (chemische) coatingsamenstelling.

Wij zorgen niet alleen dat het werkstuk weer optimaal beschermd en mooi wordt, wij zorgen ook dat dat langdurig zo blijft. Neem contact met ons op wanneer u voor uw werkstuk in Mierlo mogelijkheden vermoedt. Onze specialisten denken graag vrijblijvend met u mee.

Producten

Bekijk hier de producten wie wij voor u kunnen spuiten.

Contact

Heeft u een vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.