Skip to content

Lakspuiterij Mosman: dé specialist in Helmond en omstreken

Onze onderneming maakt onderdeel uit van een groep bedrijven die allemaal affiniteit hebben met oppervlaktebehandeling. Onze expertise daarbij bestaat uit gespecialiseerd natlakken. Bij Mosman, een bekende naam in Helmond, werken enkel vakmensen met veel affiniteit op het gebied van spuitwerk.Tijdens het proces van natlakken worden diverse verflagen en/of coatings aangebracht op een object. Dat gebeurt in onze spuiterij in een stofvrije omgeving voor een optimaal resultaat. Daarbij is het mogelijk om alle denkbare kleuren aan te brengen, bovendien zowel in mat als hoogglans resultaat.

Keukenkastjes spuiten: ook dat is mogelijk

Met onze natlakprocessen leveren wij een significante bijdrage aan het uiterlijk van allerlei objecten waaronder ook bijvoorbeeld keukenkasten, zowel nieuw als gebruikt. Wij verwerken een groot aantal materiaalsoorten en kunnen dus zowel metaal, als glas en kunstof spuiten.

Wij werken met grote regelmaat voor interieurbouwers, binnenhuisarchitecten en standbouwers. Al deze partijen hebben behoefte aan objecten die als ware eyecatcher kunnen fungeren. Echter ook particulieren weten de weg naar onze spuiterij in Helmond te vinden voor persoonlijke projecten.

Wij bieden mogelijkheden waaraan u nog nooit heeft gedacht

Wij fungeren vaak als meubelspuiterij en voorzien interieurobjecten van een perfecte kleur- en oppervlakteafwerking. De totale interieuromgeving waaronder ook binnendeuren, kunnen wij van een nieuwe, passende uitstraling voorzien door deze te spuiten. Zelfs een keuken opnieuw spuiten wanneer u op de huidige kleur bent uitgekeken, behoort tot de mogelijkheden.

Wij zijn zowel uitvoerend als adviserend. De behandeling van het te spuiten materiaal is afhankelijk van de mate en plaats van gebruik. Een object dat buiten uw huis in Helmond in een outdoor omgeving zal worden gebruikt, ondergaat bij Mosman dan ook een totaal ander procedé dan in geval van indoortoepassing.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Producten

Bekijk hier de producten wie wij voor u kunnen spuiten.

Contact

Heeft u een vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.