Skip to content

Huis verkopen in Heeze? Onze spuiterij geeft er extra cachet aan

Als huiseigenaren willen we eigenlijk allemaal hetzelfde. Een zo laag mogelijke WOZ-waarde maar een zo hoog mogelijke verkoopwaarde. De vaardigheden op het gebied van natlakken van de vaklieden binnen onze lakspuiterij Mosman, bieden daarin mogelijkheden. Wij kunnen namelijk zaken als uw keuken en binnendeuren spuiten. Op die manier geeft u op budgetvriendelijke wijze meer sfeer en uitstraling aan uw interieur. Grootschalige investeringen zijn niet eens nodig.

Ook wanneer het u niet om de uitstraling jegens anderen te doen is maar u zelf meer wilt genieten van de sfeer in uw huis, kunnen wij u van dienst zijn. In onze meubelspuiterij kunnen wij ook de losse interieurcomponenten van een nieuwe laklaag voorzien.

Geen beperkingen in materiaal

De mogelijkheden die natlakken biedt zijn ongekend. Anders dan in geval van poedercoaten, kunnen ook niet-statische materialen behandeld worden. Wij kunnen onder andere ook glas, tempex, hout en kunstof spuiten. De kwaliteit van een gespoten laklaag is zeer verfijnd en glad. Uw objecten zullen letterlijk en figuurlijk weer schitteren.

De ‘kunst van het natlakken’ is ook in zakelijk opzicht goed toepasbaar. Wij kunnen de bouwkundige en interieurkenmerken van uw bedrijfspand in uw bedrijfskleuren spuiten. Wilt u echt iets opvallends in Heeze dan is het ook mogelijk om hier een interieurarchitect bij te betrekken.

Ook voor industrieel spuitwerk

Dat een keuken, meubel- of interieurstuk, dan wel ieder ander denkbaar object er fraai uit gaat zien, dat is 1 motief om een beroep op de vakkundigheid van onze spuiterij te doen. Maar u heeft daar alleen iets aan wanneer de fraaie uitstraling van uw werkstuk in Heeze ook een lange houdbaarheid heeft. Van ons spuitwerk gaat dan ook een conserverende waarde uit die uw object langdurig beschermt en daarmee levensduur verlengend is.

Wilt u iets laten spuiten? Wat het ook is, neem gerust contact op met Mosman.

Producten

Bekijk hier de producten wie wij voor u kunnen spuiten.

Contact

Heeft u een vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.