Skip to content

Meubelspuiterij Mosman: voor een fraai zakelijk interieur in Gemert

Uw bedrijfspand is uw visitekaartje. Daar ontvangt u uw klanten, uw leveranciers en zakenpartners. Daar werken uw personeelsleden dagelijks. De uitstraling van uw pand draagt bij aan de beleving van al deze partijen omtrent uw product of dienstverlening. De vaklieden van onze spuiterij zijn onder meer bedreven in kunstof spuiten. Dat soort elementen draagt bij aan een modern interieur met een eigentijdse uitstraling. Echter ook andere materialen zoals glas en metaal kunnen in uw bedrijfskleuren gespoten worden.

Door middel van vergaande kennis op het gebied van natlakken brengt Mosman eenheid in de uitstraling van uw pand. Zowel binnen als buiten.

Spuiterij voor onder andere zakelijke doeleinden

Natlakken is ons specialisme. En dat gaat over veel meer dan alleen nauwkeurigheid. Ieder materiaal vraagt om een uitgekiende voorbehandeling, al naar gelang de karakteristieken van dat materiaal en de context waarin het gebruikt wordt. Kunstof spuiten vraagt bijvoorbeeld om een andere coatingoplossing dan hout- of tempex objecten. Zeker wanneer uw object in Gemert dient te gedijen in veranderlijke weersomstandigheden.

Onze toegevoegde waarde is 2-ledig. Wij zorgen voor een esthetisch fraaie, frisse en oogverblindende uitstraling enerzijds. Anderzijds waarborgen wij dat uw werkstuk langer meegaat, zeker wanneer het als gebruiksvoorwerp wordt gebruikt.

Ook voor particulieren

Afgezien van zakelijke klanten weten veel particulieren uit Gemert de weg naar onze (meubel)spuiterij te vinden. Naast losstaande interieurelementen kunnen wij namelijk ook uw keuken spuiten. In veel gevallen zijn mensen na verloop van tijd uitgekeken op de oorspronkelijke kleur of is er sprake van onaangename beschadigingen. Door uw keuken te laten spuiten oogt deze weer plotsklaps totaal nieuw en modern. En dit vraagt slechts een beperkte investering.

Wilt u meer eenheid in de kleurstelling ten aanzien van uw interieur? Laat in dat geval de binnendeuren van uw woning in Gemert in dezelfde kleur spuiten als uw keuken. De kleuraccenten komen dan fraai terug op verschillende plekken in uw huis. Mooi!

Er zijn legio mogelijkheden om hetgeen verouderd oogt weer nieuw leven in te blazen. En lakspuiterij Mosman helpt u daarbij.

Producten

Bekijk hier de producten wie wij voor u kunnen spuiten.

Contact

Heeft u een vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.