Skip to content

Van kunstof tot metaal spuiten in Geldrop

Mosman draagt zorg voor uitstraling. Binnen ons totale concern heeft onze spuiterij zich in de loop der tijd ontwikkeld tot dé specialist op het gebied van allround natlakken in Oost-Nederland. Van Geldrop tot Venray en van Uden tot Budel is onze naam bekend.

Daar waar het in esthetisch opzicht mag schitteren, daar weet zowel de zakelijke klant als de particulier ons te vinden. Zowel nieuwe als gebruikte objecten weten wij met een hoogwaardige laklaag weer aanzienlijk te verfraaien.

Ongekende mogelijkheden

Van de piano van Marco Borsato tot het interieur van Fitland in Helmond en dat van het Hilton Hotel in Den Haag. Wij beschikken over een portfolio van voltooide projecten dat het aanzien meer dan waard is. Kijk er eens naar!

Als meubelspuiterij worden wij onder andere veelvuldig ingehuurd door interieurarchitecten in de regio Geldrop en Helmond om bijzondere ontwerpen van een fraaie oppervlaktebedekking te voorzien. Voor weer een ander project ten aanzien van interieur hebben wij binnendeuren gespoten in een fraaie hoogglans uitvoering. En recentelijk werden wij gevraagd om een keuken geheel opnieuw te spuiten. Een object dat functioneel nog voldeed maar waarvan de eigenaar was uitgekeken op de oorspronkelijke kleur.

Heeft u ideeën, laat het ons weten

Ook voor u in Geldrop zijn er mogelijkheden. Bent u een zakelijke opdrachtgever, dan kunnen wij mogelijk uw stand of inrichtingselementen in uw bedrijfspand verfraaien. Maar hetzelfde geldt voor de particulier die sfeergevoelig is en op zoek is naar een moderne interieurlook.

U kunt gerust contact opnemen met de medewerkers van onze spuiterij. Zij houden namelijk van uitdagende projecten. Bij het natlakken van ieder object is het steeds weer zaak om te zoeken naar het juiste behandelprocedé. Of een werkstuk nadien namelijk buiten of binnen en intensief wordt gebruikt of niet, is immers sterk bepalend voor de duurzaamheid van de laklaag.

Laat echter al dat soort vraagstukken maar aan Lakspuiterij Mosman over. Bepaalt u nu maar gewoon wat u mooi vindt. Wij zorgen ervoor.

Producten

Bekijk hier de producten wie wij voor u kunnen spuiten.

Contact

Heeft u een vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.