Skip to content

Nieuwe keuken of wellicht keuken laten spuiten in Eindhoven?

Bent u al een aantal zaterdagen druk in de weer geweest om voor een nieuwe keuken te kijken op Ekkersrijt in Eindhoven? Is uw huidige keuken functioneel gezien nog goed maar wellicht wat beschadigd of bent u uitgekeken op de kleur? Bij lakspuiterijmosman.nl bieden we u dan graag een alternatief. Laat uw keuken door ons spuiten in een nieuwe, fraaie kleur? Mat of glans, alles is mogelijk.

Mosman is dé specialist in natlakken in Zuidoost Brabant. Wij zijn een erkende meubelspuiterij en dragen zorg voor zowel revisie als voor het kleuren van nieuwe interieurcomponenten.

Maak uw interieur af door uw binnendeuren door ons te laten spuiten

Onze spuiterij verzorgt vooral de uitvoering van veel interieuropdrachten. Daarbij betreft het zowel zakelijke als particuliere klanten. Van meubels tot toonbanken en standelementen, wij zorgen dat al deze zaken een speciale uitstraling krijgen.

Daarbij betreft het overigens lang niet altijd hout of multiplex. We zijn ook zeer bedreven in kunstof spuiten voor klanten uit de regio Eindhoven. Ook vreemd gevormde producten kunnen we daarom voorzien van een opvallende, fraaie en hoogwaardige afwerking.

Zowel voor uitstraling als bescherming

De toegevoegde waarde van een coating op basis van natlakken is 2-ledig. Ten eerste zorgt ons spuitwerk voor een fraaie, esthetische afwerking. Wij maken een ware ‘eyecatcher’ van uw object.

Vanzelfsprekend beschikken wij ook veel aandacht aan de gebruiksfunctie en stemmen wij onze aanpak daarop af. Wordt uw object in Eindhoven buiten gebruikt in weer en wind of vindt er intensieve gebruiksbelasting plaats? In dat geval kiezen wij voor een coatingopbouw in meerdere functionele lagen die uw werkstuk hiertegen optimaal beschermen.

Uw werkstuk blijft lang mooi. Héél mooi. Mosman draagt er zorg voor. Neem contact op met onze specialisten voor de mogelijkheden.

Producten

Bekijk hier de producten wie wij voor u kunnen spuiten.

Contact

Heeft u een vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.