Skip to content

Op zoek naar een interieur- en meubelspuiterij in Beek en Donk?

Van het spuiten van de concertinstrumenten van bekende artiesten in een bijzondere, wervende kleur, tot interieurelementen voor het gerenommeerde Hilton in Den Haag. Maar het allerliefst werken de vaklieden van onze spuiterij voor klanten uit onze eigen regio. De ING-bank in Eindhoven, McDonalds in Best en Fitland in Helmond gingen u al voor. Zij lieten ons onder andere diverse objecten van onder meer kunstof spuiten in fraaie, heldere en kerkenbare bedrijfskleuren. En wat mag het zijn dat u in Beek en Donk door ons wilt laten natlakken?

Natlakken: als het écht fraai moet zijn

Onze kleurrijke oppervlaktebehandelingen vormen een tegenhanger voor het poedercoaten van producten. De voordelen van onze spuiterij zijn dat alle materialen, waaronder kunstof en hout kunnen worden gespoten. Zeker handig wanneer een object uit meerdere materiaalsoorten vervaardigd is of ten aanzien van materialen met een laag smeltpunt. Spuitwerk kan bovendien in alle kleuren en afwerkingen worden uitgevoerd. Iedere kleurcombinatie is dus mogelijk voor u in Beek en Donk.

De door ons toe te passen, laagsgewijze coatingopbouw, is afhankelijk van het materiaal (plastic, hout, metaal, glas, etc.) en de wijze waarop het object wordt gebruikt. Intensieve gebruiksbelasting of corrosieve omstandigheden vergen veel van een beschermende coating. Wij zorgen echter voor de meest optimale behandeling die leidt tot duurzaam hoogwaardige uitstraling.   

Van zakelijke toepassing tot particulier

Representativiteit is van groot belang voor zowel onze zakelijke klanten als voor particulieren. De objecten die u omringen mogen er wezen. Wij voorzien ze van uitstraling. Wij kunnen bijvoorbeeld ook een keuken spuiten. De achterhaalde of wellicht beschadigde laklaag wordt daartoe geheel bewerkt en overgespoten zodat de keuken weer schittert als nieuw. Hetzelfde doen wij als meubelspuiterij met menig los interieurelement of bijvoorbeeld met binnendeuren. Kleurcombinaties worden optimaal en stijlvol op elkaar afgestemd.

Uw directe omgeving in Beek en Donk wordt weer als nieuw. Mosman draagt daar zorg voor.

Producten

Bekijk hier de producten wie wij voor u kunnen spuiten.

Contact

Heeft u een vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.