Skip to content

Natlakken in Mariahout

Onze naam is in de regio Oost-Brabant sterk verbonden aan het aspect van ‘verfraaiing’. Wat kapot of beschadigd is wordt door Mosman weer mooi gemaakt. Maar ook aan gloednieuwe objecten voegen wij een extra dimensie toe door ze van een fraaie laklaag te voorzien. Lakspuiterij Mosman kent namelijk als specialiteit het procedé van natlakken.

Het spuiten van glas, metaal, hout of kunstof in een hoogwaardige afwerking is meer dan alleen uitvoerend werk. Onze goed opgeleide en ervaren vakmensen zijn in staat om de perfectie voor u te benaderen. Heeft u een te coaten object dan gaat de voorkeur er naar uit dat u dat vanuit Mariahout naar onze stofvrije ruimte transporteert. In onze spuiterij zullen wij het vervolgens na grondige inspectie voorzien van de meest optimale coatinglaag die mogelijk is.

Voorbeelden van spuitwerk

Aangezien natlakken kan worden toegepast op alle ondergronden, kunnen wij een breed scala van werkstukken verfraaien. Een keuken, binnendeuren, instrumenten, balies, logo’s, voertuigen, etc. Letterlijk alles kunnen wij in de meest onconventionele kleuren spuiten die u maar wilt. Daarmee worden objecten echte eyecatchers. Als meubelspuiterij weten wij op die manier interieursferen te creëren die een extra toegevoegde waarde vormen. In de omgeving van Mariahout vindt u onder andere voorbeelden van ons werk bij de McDonalds in Best, De ING-bank te Eindhoven en bij Fitland in Helmond.

Als meubelspuiterij werken wij veel voor winkels (winkelinterieurs), restaurants en showrooms van bedrijven in de regio Mariahout. Ga ook voor een hoogwaardige uitstraling!

Mosman levert lakwerk op maat

Met natlakken is alles mogelijk, ongeacht het materiaal, de vorm of de door u gewenste kleur. Hout, metaal, kunstof of glas hebben wij allemaal al met regelmaat behandeld en succesvol in een hoogwaardige kleur weten te spuiten. Bestudering van de kenmerken en gedragingen van de onderlaag gaat telkens vooraf aan ons spuitplan. Op die manier zijn wij echter in staat om als spuiterij maatwerk te leveren en een uitstraling van uw object te verwezenlijken die uniek is in Mariahout, uniek in Nederland en uniek in de hele Wereld.

Mosman maakt het mooi man! Langdurige mooi! Uniek mooi!

Producten

Bekijk hier de producten wie wij voor u kunnen spuiten.

Contact

Heeft u een vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.