Skip to content

Mosman meubelspuiterij

Iedereen kan voor het spuiten van meubels bij lakspuiterij Mosman terecht. Meubilair bepaalt de sfeer in een ruimte. En een fraaie oppervlakteafwerking draagt dus bij aan hoe men die ruime ervaart. Vanuit de hoek van interieurarchitecten en interieurbouwers en dergelijke, krijgen wij dan ook met regelmaat vraag naar het spuiten van meubels. Veelal is er sprake van maatwerkmeubilair voor een zakelijke of particuliere inrichting. Met onze expertise op lakgebied dragen wij daar ons steentje graag aan bij.

En als spuiterij van onder andere meubels kijken wij niet alleen naar het resultaat op korte termijn. Vanzelfsprekend is het fijn wanneer een ontwerp er door ons toedoen nog fraaier uitziet. Wij vinden het echter ook belangrijk wanneer wij meubels voor u spuiten in Helmond, dat de verflaag langdurig goed blijft. Ook als het meubilair intensief wordt gebruikt.

Meubels overspuiten: ook dat is mogelijk

Wanneer wij meubels spuiten dan hoeft het niet altijd te gaan om nieuw meubilair. Een nieuwe oppervlaktelaag kan namelijk oude meubels weer van een nieuw jasje voorzien. Beschikt u over gebruikt meubilair? Gun het dan een 2e leven en laat uw gebruikte meubels spuiten in Helmond bij Mosman.

Het materiaal dat in uw meubels is gebruikt, vormt voor de vaklieden in onze meubelspuiterij geen enkele belemmering. Meubels laten overspuiten: wij verwerken net zo gemakkelijk metalen, houten, kunststof of glazen delen.

Profiteer van het vakmanschap in onze spuiterij voor meubels in Helmond

Dat het spuiten of overspuiten van meubels van alle soorten materialen bij ons mogelijk is, is het resultaat van jarenlange toewijding en ervaring. Vergis u niet: meubels spuiten van verschillende soorten materialen is een complexe aangelegenheid. Ieder materiaal vergt zijn eigen specifieke chemie om een goed eindresultaat te kunnen waarborgen. Maar de keuzes daaromtrent mag u vanzelfsprekend aan Mosman toevertrouwen.

Producten

Bekijk hier de producten wie wij voor u kunnen spuiten.

Contact

Heeft u een vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.