Skip to content

Kunststof spuiten in Helmond

Ferrometalen en Non-ferrometalen hebben ieder hun unieke eigenschap. Het ene metaal is licht, het ander kent een gladde oppervlaktestructuur en weer een ander materiaal kenmerkt zich door de enorme draagkracht. Ongeacht om welk soort metaal het ook gaat, bij Mosman Lakspuiterij kan men terecht voor:

• Metaal spuiten;
• Staal spuiten;
• Aluminium spuiten.

Onze specialisten op het gebied van verf spuiten hebben kennis van de oppervlaktebewerking van een groot aantal materialen. Niet alleen voor metaal spuiten, staal spuiten en aluminium spuiten kunt u bij ons terecht. Wij kunnen ook kunststoffen en houten objecten van een nieuw verfjasje voorzien.

Waarom metaal spuiten, staal spuiten of aluminium spuiten?

De belangrijkste reden om metaal te spuiten is het tegengaan van corrosie. Roestvorming manifesteert zich vooral op vochtige plekken. In hoofdzaak is dat in een buitenomgeving. Door het metaal te spuiten en daarmee te bedekken met een beschermende coating, krijgt roest geen kans. Echter ook om esthetische redenen kan het aantrekkelijk zijn om bijvoorbeeld donkerkleurig staal te laten spuiten. Op die manier krijgen de metalen delen een kleur die beter past in de omgeving waarin ze tot hun recht moeten komen.

Het zal u niet verwonderen dat wij bijvoorbeeld ten aanzien van aluminium spuiten veel klanten vanuit de interieurbouw en de interieurarchitectuur mogen verwelkomen.

Mosman: wij denken en wij doen

Ongeacht welk materiaal u wilt laten bewerken, of het nu gaat om metaal spuiten, staal spuiten, aluminium spuiten of om het bewerken van oppervlakten van plastic of hout, wij denken met u mee. Onze experts hebben zeer veel kennis van de wijze waarop verschillende chemische kleuroplossingen kunnen worden ingezet t.b.v. oppervlaktebedekking van specifieke materialen.

Neem contact met ons op om te zien wat wij voor u kunnen doen. Ongeacht het karakter van uw object, wij kunnen het spuiten!

Producten

Bekijk hier de producten wie wij voor u kunnen spuiten.

Contact

Heeft u een vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.