Skip to content

Laat uw meubels in Gemert opnieuw spuiten!

Wij horen het maar wat vaak: “Onze meubels zijn nog in functioneel perfecte staat maar we zijn er gewoon op uitgekeken”. Bij lakspuiterij Mosman begrijpen we dat wel. “Your home is your castle” en daar moet de sfeer dus optimaal zijn. Maar het is tegelijkertijd zonde om prima functionerende meubels weg te moeten gooien. En wellicht zit dat meubel ook nog eens heerlijk. Door middel van het lakspuiten van uw meubels in Gemert, lossen wij dat voor u op. Het bespaart u een kostbare investering in een totaal nieuw interieur en voorkomt het afvoeren, feitelijk verspillen van meubels die nog in goede staat zijn.

Met het lakspuiten van meubels geeft u uw interieur een 2e leven!

Professionele lakspuiterij staat u in Gemert ten dienste

Onze lakspuiterij werkt veel in opdracht van particulieren t.b.v. het reviseren van interieurobjecten. Daarnaast realiseren wij industrieel spuitwerk voor grote, zakelijke opdrachtgevers. Ook daar betreft het niet zelden het spuiten van meubels en andere interieurelementen zoals balies, kantooromgevingen, etc. Door onze affiniteit met industrieel spuitwerk, kunnen wij ieder interieur namelijk van een hoogwaardige, onderscheidende look voorzien. Een interieur waarin medewerkers prettig werken en klanten zich geïnspireerd voelen.

Het lakspuiten van meubels en dergelijke, zowel in gebruikte als in nieuwstaat en zowel voor particuliere als zakelijke klanten in de regio Gemert, is slechts een van de diensten die wij aanbieden. Door onze vergaande expertise op oppervlaktegebied kunt u namelijk met nagenoeg ieder object bij ons terecht.

Wij maken het onderscheidend

Van hout tot metaal en van kunststof tot glas of tempex. Wij kunnen op ieder substraat uit de voeten. Een hoogwaardige laklaag, glanzend of mat en uitvoerbaar in iedere gewenste kleur maakt dat uw objecten nog meer tot hun recht komen.

Onze industriële spuiterij spoot afgezien van meubels ook al objecten zoals muziekinstrumenten, voertuigen en Point-of-Sale-aanduidingen. Door esthetische verfraaiing op basis van industrieel spuitwerk vestigt u extra aandacht op al uw zaken in Gemert.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Producten

Bekijk hier de producten wie wij voor u kunnen spuiten.

Contact

Heeft u een vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.