Skip to content

Onze lakspuiterij is vlakbij Deurne gelegen

Van Deurne uit is het 10 minuutjes met de auto via de N270 naar onze industriële spuiterij. Bij ons kunt u terecht voor al uw wensen op het gebied van lakspuiten. Geen ondergrond of project is ons te gek. Wij brengen de gewenste kleur, kleurcombinatie of het gewenste kleureffect aan op uw object. Vooral het lakspuiten en daarmee renoveren van meubels is populair onder veel van onze klanten. Maar u hoeft niet bang te zijn dat wij uw materialen of voorwerpen niet kunnen behandelen. Van piano tot jetski of keukeninrichting. Wij voorzien het van een totaal nieuwe look door middel van industrieel, vakkundig spuitwerk.

Een gerenommeerde interieurspuiterij nabij Deurne

Lakspuiterij Mosman is vooral groot geworden door het verrichten van projecten op het gebied van interieurinrichting. Binnenhuisarchitecten, winkelinrichters maar ook particulieren weten de weg naar onze spuiterij vanuit Deurne zeer goed te vinden.

Zowel vaste interieurelementen als losse meubels kunnen wij in alle denkbare kleuren en afwerkingsniveau ’s spuiten. Wij bieden zelfs mogelijkheden om een antieklook te realiseren. Tegelijkertijd kan onze meubelspuiterij uw oude, qua uitstraling gedateerde meubels in Deurne juist van een modern jasje voorzien. Dat geldt ook voor de kastjes van uw huidige keuken. Bent u uitgekeken op deze kleur? Wij geven u het gevoel van een compleet nieuwe inrichting, zonder dat u daarbij veel rompslomp hoeft te ervaren.

Lakspuiterij van meubels en meer

Kleur bepaalt sfeer. Kiest u voor modern, hoogwaardig, gezellig of zakelijk? De kleur van uw inrichting is bepalen voor wat u uitstraalt. Onze spuiterij zorgt ervoor dat uw meubels in Deurne worden afgestemd op andere inrichtingselementen. En wij brengen uw bedrijfskleuren ‘naar binnen’.

Van hout, tot metaal, Tempex en kunststof. Spuitwerk op industrieel niveau vergt veel kennis van substraten en lakchemie. Wij kunnen echter op iedere ondergrond uit de voeten. Heeft u een wild idee? Laat het ons weten. Wij verwezenlijken uw stoutste dromen.

Producten

Bekijk hier de producten wie wij voor u kunnen spuiten.

Contact

Heeft u een vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.