Skip to content

Ongekende mogelijkheden met lakspuiten in Eindhoven

Mosman staat bekend als gerenommeerd lakspuiterij in de totale regio Eindhoven. Zowel particuliere als zakelijk klanten weten de weg naar onze zaak te vinden met telkens weer nieuwe opdrachten. In onze spuiterij werd al menig bijzonder object van een nieuwe laklaag voorzien. Voor evenementen werd onze hulp bijvoorbeeld gevraagd voor het spuiten van de piano van een beroemde zanger tijdens Pinkpop 2019.

Doordat wij spuitwerk op industrieel niveau kunnen toepassen op verschillende substraten, kunnen wij eindeloos veel mogelijkheden bieden om uw objecten af te lakken en te voorzien van fraaie kleureffecten. Van een antieke finish krijgt tot hoogglans, zijdeglans, mat of zelfs een metallic afwerking. Ons industriële spuitwerk is het aanzien in Eindhoven meer dan waard.

Wij zijn ook uw zakelijke interieurspuiterij

De binnenstad van Eindhoven staat natuurlijk bekend om zijn hoogwaardige winkel- en horeca-aanbod. Sfeer is hierin allesbepalend. Als spuiterij van onder andere meubels en inrichtingselementen voegen wij extra cachet toe aan uw interieur. Zo stylden wij onder andere de inrichting van de McDonalds in Best en die van Playworld Casino.

Ook het spuiten van meubels voor kantoorinrichtingen in Eindhoven behoort tot de mogelijkheden. Onze meubelspuiterij voorziet al uw meubels in uw bedrijfskleuren. Dat spreekt zowel klanten als personeel aan en schept eenheid. Diverse gerenommeerde banken gingen u hierin bijvoorbeeld al voor.

Ook voor de particulier met smaak

Als interieurspuiterij werken wij niet alleen in opdracht van zakelijke klanten maar ook voor particulieren in Eindhoven, eventueel met tussenkomst van binnenhuisarchitecten. Op die manier wordt uw inrichting voorzien van ‘die bijzondere kleur die u nergens anders kunt krijgen’. Denk onder andere aan het spuiten van keukens en deuren en dergelijke. Lakspuiterij Mosman tovert uw oude, gedateerde meubels en inrichting weer om tot nieuwe.

Ieder materiaal kan worden gespoten in een fraaie afwerkingslaag, mits het goed wordt voorbehandeld. Onze vaklieden beschikken over decennialange ervaring met uiteenlopende substraten. Zij zijn geoefend in de uitvoering van complexe afwerkingsprocedés.

Wij maken het fraai. Langdurig fraai!

Producten

Bekijk hier de producten wie wij voor u kunnen spuiten.

Contact

Heeft u een vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.