Skip to content

Mogelijkheden tot verrichten van industrieel spuitwerk voor u in Mierlo

Lakspuiterij Mosman is gespecialiseerd in natlakken. Deze methode van oppervlaktebewerking maakt toepassing van alle denkbare kleuren in alle denkbare afwerkingsniveaus (mat, glans, hoogglans, etc.) mogelijk. Lakspuiten draagt bij aan het onderscheidend vermogen van legio objecten. Vandaar ook dat wij als specialist op dit gebied in de regio Mierlo veelvuldig werken voor bedrijven zoals interieurbouwers, metaalbedrijven, lichtreclamebedrijven en glasbedrijven

De uiteenlopende aard van opdrachtgevers zal u al wel opgevallen zijn. Wij leveren spuitwerk op industrieel gebied t.b.v. verschillende substraten, van metaal tot glas, tempex en hout.

Industriële spuiterij, maar ook voor de particulier

Afgezien van het bedienen van grote zakelijke klanten, werkt onze spuiterij ook voor particulieren in de regio Mierlo. Voor die doelgroep houden wij ons namelijk veelvuldig bezig met het spuiten van meubels. Tevens zijn fungeren wij als interieurspuiterij. Wij voorzien oude meubels, keukens of andere interieurelementen van een moderne, nieuwe en hoogwaardige laklaag. Objecten die functioneel nog goed in orde zijn, bieden wij op die manier een tweede leven.

Onze lakspuiterij t.a.v. meubels en interieurelementen werkt daarnaast veelvuldig in opdracht van interieur- en designarchitecten, ook zowel t.b.v. de zakelijke als particuliere klant in Mierlo. Onze hoogwaardige lakchemieën geven extra cachet en onderscheidend vermogen. Dat betekent meer sfeer in huis en meer identiteit in uw bedrijfsomgeving.

Voorbeelden van projecten

Mosman brengt kleur en beleving in ieder interieur. Standbouwers, horeca, winkels, etc. Al dat soort partijen weten de weg naar onze industriële spuiterij inmiddels te vinden. Wij waarborgen een moderne, strakke uitstraling die in het oog springt. Dat objecten zoals meubels daartoe zijn vervaardigd uit meerdere materialen is als gevolg van onze brede ondergrondaffiniteit geen enkel probleem. Wij zijn in staat tot hoogwaardig hand- en maatwerk dat bovendien een duurzaam karakter heeft op het gebied van kwaliteit.

Wij maken het langdurig mooi en zorgen tevens voor oppervlaktebescherming. Lakspuiten: daar profiteert u in Mierlo nadrukkelijk van!

Producten

Bekijk hier de producten wie wij voor u kunnen spuiten.

Contact

Heeft u een vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.