Skip to content

Meubelspuiterij en interieurspuiterij nabij Asten

Wanneer u het interieur van uw bedrijf wilt laten stylen of een wervende winkelinrichting wilt laten genereren door alles in uw bedrijfskleuren te laten brengen, dan zijn wij graag uw partner. Mosman is specialist in industrieel spuitwerk in Asten en omgeving.

Asten staat bekend om een aantal historische zaken zoals musea, kastelen en natuur. De plaats kent echter ook een verfijnd aanbod van sfeervol ingerichte horecazaken en een wervelend bedrijfsleven. Onze spuiterij draagt al jaren bij aan het imago van menige winkel, menig restaurant en menig bedrijf.

Waarom zou u voor lakspuiten kiezen in Asten?

Onze lakspuiterij waarborgt een budgetvriendelijke manier van renoveren, opknappen of onderscheidend vermogen realiseren. Bij ons krijg u een groot resultaat tegen een kleine prijs. Wij zijn in staat om verschillende soorten substraten in elke gewenste kleur en afwerking te spuiten. Onze kennis van verschillende ondergronden waarborgt het resultaat. Ons spuitwerk op industrieel niveau werd al toegepast op onder andere hout, metaal, kunststof, glas en Tempex. Ook aan exposure tijdens grote evenementen in Asten kunnen wij daardoor een goede bijdrage leveren.

De vaklieden van onze industriële spuiterij kunnen u diverse opties aanreiken qua kleursamenstelling en afwerkingsresultaat. Het resultaat is daarom heel persoonlijk.

Ook voor het spuiten van uw meubels in Asten

Zowel interieurarchitecten, winkelinrichters als particulieren weten ons te vinden. Onder andere het lakspuiten van meubels en inrichtingsobjecten is vandaag de dag heel populair. Kent uw bedrijf een nieuwe huisstijllay-out, dan kan onze spuiterij al uw meubels en toebehoren in een oogwenk voorzien van de nieuwe bedrijfskleuren. Dit zorgt voor optimale herkenbaarheid en een zeer professionele uitstraling.

Ook als particulier in Asten kunt u voor het spuiten van meubels en deuren en dergelijke bij ons terecht. Verander de sfeer in uw woning compleet, zonder dat u daarvoor grote investeringen hoeft te plegen.

Lakspuiterij Mosman maakt het mogelijk!

Producten

Bekijk hier de producten wie wij voor u kunnen spuiten.

Contact

Heeft u een vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.