Skip to content

Kunststof spuiten in Helmond

Wist u dat u bij lakspuiterij Mosman niet alleen metaal en hout kunt laten natlakken? U kunt bij ons ook kunststof laten spuiten. Vrijwel elk plastic object kan door ons van een fraaie kleurafwerking worden voorzien. Bij ons kunt u al uw kunststof producten laten spuiten.

Wanneer wij kunststof spuiten dan hebben wij daarin de mogelijkheid tot het hanteren van diverse behandelingsmethoden. Vanzelfsprekend is het gekozen procedé voornamelijk afhankelijk van de plek waar het object gebruikt zal worden (in- of exterieur en intensieve of matige belasting). De vaklieden van onze kunststof spuiterij adviseren u hierin. Onze werkwijze wordt bepaald in nauwe afstemming met u als klant.

Kunststof producten spuiten: daarvoor ga je naar Mosman in Helmond

De specifieke kleurstelling wordt in overleg met u bepaald evenals de glansgradatie. Dat is vaak ook een esthetische keuze. Het is echter sterk bepalend voor het type voorbehandeling dat wij hanteren alvorens u het kunststof door ons kunt laten spuiten. Ieder project is wat dat betreft maatwerk.

Wanneer wij kunststof producten spuiten dan kijken wij sterk naar de specifieke toepassing. Ondergaan de producten veel wrijving dan is het belangrijk dat t.b.v. het kunststof spuiten een duurzame opbouw van de laklaag wordt bepaald. De samengestelde chemie is dus van grote invloed ten aanzien van de tijdsduur waarmee uw producten beschermd zijn en er esthetisch goed blijven uitzien. Voorbeelden van objecten die wij spuiten:

  • Scootmobiels;
  • Scooters;
  • Reclamezuilen;

U leest het: kunststof spuiten in Helmond, dat laat je over aan Mosman.

Natuurlijk ook voor andere materialen

Mosman is echter niet alleen een kunststof spuiterij. Ook voor het lakken van hout, metaal en glas – materialen die stuk voor stuk veel gebruikt worden in de interieurbouw – kunt u natuurlijk bij ons terecht. Neem contact op met ons en wij zullen bepalen hoe wij u kunnen helpen met uw vraagstuk.

Producten

Bekijk hier de producten wie wij voor u kunnen spuiten.

Contact

Heeft u een vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.