Skip to content

Oneindig veel kleurlakken bij Mosman in Helmond

Wij zijn Lakspuiterij Mosman, al jaren een gerenommeerde spuiterij in Helmond met bekendheid tot ver over de provinciegrenzen. Onze specialisatie betreft alles wat te maken heeft met het kleurlakken van een grote hoeveelheid verschillende materiaalondergronden.

Wij brengen lak in allerlei kleuren en van allerlei typen aan op objecten van kunststof, metaal en glas en wij brengen ook kleurlak aan op ondergronden van hout. Iedere ondergrond vergt zijn eigen bijzondere expertise. U kunt bij ons terecht voor het natlakken van industriële objecten tot complete interieurs en decors. Wij zorgen ervoor dat de esthetische kwaliteit gewaarborgd wordt.

Mosman verwerkt o.a. lak op meubels in een oneindig aantal kleuren

Ook voor het spuiten van kleurlak op meubels van hout kan men bij Mosman terecht. Het meubilair zorgt ervoor hoe men de sfeer in een ruimte ervaart en verzorging daarvan is dus van belang. Veel van onze opdrachtgevers zijn interieurarchitecten die ervoor kiezen om de kleurtinten van interieurelementen en meubels op elkaar af te stemmen. De gekleurde lak die Mosman hanteert is altijd optimaal afgestemd op het te bedekken oppervlak. In geval van meubels is er sprake van gebruiksbelasting. Wij zorgen er bij de keuze van lak kleuren en lak typen niet alleen voor dat het object er fraai uit komt te zien. Wij waarborgen ook dat de lakchemie zodanig wordt gekozen dat deze langdurig mooi blijft.

Het voorgaande geldt overigens niet alleen voor kleurlak op hout, maar ook voor de lak kleuren en lak typen op meubels en interieurdelen van andere materialen.

Voor een esthetisch en duurzaam resultaat

Door gekleurde lak op objecten van meubels tot industriële artikelen te laten aanbrengen, slaat men 2 vliegen in één klap. Ten eerste ziet ieder object er na kleurlakken weer een stuk fraaier uit. Tegelijkertijd biedt de gekleurde lak een beschermlaag die ervoor zorgt dat uw object langer kan blijven functioneren.

Heeft u wellicht behoefte aan onze dienstverlening of kampt u met een vraagstuk omtrent natlakken waar u niet uitkomt? Neem contact met ons op en wij staan u met plezier en vrijblijvend te woord.

Producten

Bekijk hier de producten wie wij voor u kunnen spuiten.

Contact

Heeft u een vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.