Skip to content

Keuken opnieuw spuiten

Wat is dat toch jammer he! Jaren geleden heeft u uw droomkeuken uitgezocht. De kastjes en de apparatuur zijn nog goed maar u bent nu gewoon op de kleur uitgekeken. Is dat nu de kostbare nieuwe investering in een gloednieuwe keuken waard? Wij van lakspuiterij Mosman bieden graag een alternatieve oplossing. Bij ons kunt u uw oude keuken laten spuiten.

Keukenspuiterij Mosman heeft jarenlange ervaring met allerlei natlakprojecten. Wij zijn als geen ander in staat om ieder willekeurig object van ieder willekeurig materiaal van een nieuw verfjasje te voorzien. Uw keuken spuiten, dat doen wij snel, goedkoop en vakkundig.

Overspuiten keuken: een aantrekkelijk alternatief t.o.v. een nieuwe investering

Dikwijls schaft u in de loop der tijd nieuwe meubels aan in uw woning. Zeker wanneer u de laatste trends op interieurgebied volgt, dan zal de sfeer in uw woonkamer nogal eens veranderen. Wat is het dan toch jammer dat uw keuken steeds in dezelfde steil blijft. Maar is het spuiten van een keuken in een nieuwe kleur mogelijk dan? Jazeker, laat dat maar aan Mosman over.

Wanneer u besluit tot het laten overspuiten van uw keuken dan betekent dat dat u niet in de rommel hoeft te zitten zoals bij de plaatsing van een nieuwe keuken het geval zou zijn. Keukenspuiterij Mosman bespaart u die ellende. Door ons uw keuken te laten spuiten geeft u uw keuken een make-over naar eigen inzicht. Wist u dat voor het overspuiten van uw keuken vrijwel alle kleuren mogelijk zijn? Laat uw keuken opnieuw spuiten en kies voor kleuren die geen keukenboer u kan bieden.

Keuken spuiten: een ware metamorfose

Laat het opnieuw spuiten van uw keuken gerust aan een ervaren partij als Keukenspuiterij Mosman over. En ook voor het lakken van heel andere objecten kunt u prima bij ons terecht. Onze experts zijn bedreven in het coaten van uiteenlopende materialen. Telkens weten zij te bepalen welke chemie het beste toepasbaar is zodat u zo lang mogelijk van een fraai gekleurd object kunt genieten.

Producten

Bekijk hier de producten wie wij voor u kunnen spuiten.

Contact

Heeft u een vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.