Skip to content

Kasten spuiten

Lakspuiten is dé methode om oude interieurelementen een nieuw aanzien te geven. En ook om aan nieuwe ontwerpen extra onderscheidend vermogen toe te kunnen kennen. Door middel van lakspuiten is het mogelijk om een interieurobject, variërend van kast tot deur of plafonddeel, te spuiten in iedere gewenste RAL-kleur en afwerking. Dat varieert van mat tot hoogglans en zelfs een metallic look. Er ontstaat op die manier een totaal andere sfeerperceptie van de interieurbezoeker. Zelfs de realisatie van een antieke finish op nieuwe kasten is via onze spuiterij mogelijk.

Lakspuiterij Mosman beschikt over tientallen jaren ervaring met allerlei soorten natlakprojecten. Wij spuiten alle denkbare materialen van hout tot glas en metaal. Het gladde oppervlak van onze laklaag wanneer wij bijvoorbeeld kasten spuiten, zorgt voor een fraai en desgewenst spiegelend resultaat. Afgezien van de uiterlijke voordelen en opvallendheid, waarborgt dit ook optimale reinigbaarheid.

Keukenkastjes spuiten: ook dat is mogelijk

De kleur van een keuken bepaalt voor een belangrijk deel de uitstraling ervan. Door speciale kleuren toe te passen en speciale afwerkingen te kiezen of zelfs dessins te laten toepassen, ontstaat een zeer onderscheidend en in het oog springend resultaat. Op die manier krijgt een standaard ontwerp of product toch een unieke uitstraling.

Ook met het oog op een circulaire samenleving met hergebruik van producten speelt onze (kasten) spuiterij een belangrijke rol. Bent u als particulier bijvoorbeeld uitgekeken op de kleur van uw huidige keukenkastjes maar is de keuken in functionele zin nog prima? In dat geval kan Mosman uw keukenkastjes in een andere kleur en afwerking spuiten.

Een uiterst doordachte aanpak

Alvorens wij ook maar één kast spuiten zullen wij eerst met u overleggen in welke toepassingsomgeving die kast zal worden geplaatst. Onder andere de intensiteit van gebruik (al dan niet openbaar publiekelijk) en eventuele omgevingsinvloeden – bijvoorbeeld in een buiten- of in een natte omgeving – spelen een grote rol t.a.v. onze aanpak. Voor wat alle kasten die wij spuiten betreft, streven wij naar een hoogwaardige uitstraling die langdurig behouden blijft. Voorbehandeling en chemie moeten daarop worden afgestemd.

Kasten spuiterij Mosman waarborgt een duurzaam topresultaat.

Producten

Bekijk hier de producten wie wij voor u kunnen spuiten.

Contact

Heeft u een vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.