Skip to content

Interieurspuiterij Mosman in Helmond

Al decennialang staat Lakspuiterij Mosman bekend als dé Interieurspuiterij in de regio Helmond. Onze expertise betreft het natlakken van oneindig veel materialen en objecten. Door de fraaie gladde en egale afwerking, is deze oppervlakteconserveringsmethode echter vooral geëigend voor interieurtoepassingen. Bedrijven in alle branches die op zoek zijn naar een in het oog springend en tegelijkertijd functioneel en duurzaam bedrijfsinterieur, weten de weg naar onze interieurspuiterij te vinden.

Kiezen voor lakspuiten heeft zowel esthetische als functionele voordelen. Zo kunnen beschadigingen zeer eenvoudig worden bijgewerkt. De gladheid maakt de reinigbaarheid van oppervlakten zeer eenvoudig. Doordat de objecten in onze interieurspuiterij bovendien meerlaags kunnen worden aangebracht, kan iedere coating exact op maat worden afgestemd op de gewenste functionaliteit van het object.

Het werk van onze interieurspuiterij draagt bij aan uw uitstraling

Bedrijfspand en -interieur zijn het visitekaartje van vrijwel iedere onderneming. Zeker wanneer u consumenten ontvangt dan is de sfeer die uw interieur uitstraalt van essentieel belang. Het oogt zeer professioneel en aantrekkelijk wanneer bijvoorbeeld de specifieke kleurstellingen van uw logo en bedrijfsuitstraling terugkomen in uw interieurelementen. Interieurspuiterij Mosman kan u helpen om uw bedrijfsmatige uitstraling te verbeteren. Een greep uit de projecten die wij in het verleden al hebben mogen verzorgen:

– Spuiten van het receptiegedeelte van fitnesscentrum Fitland in Helmond alsmede andere interieurelementen;
– Het natlakken van interieurelementen waaronder een Chevrolet Corvette in opvallende kleuren bij McDonald’s in Best. Dit leidt tot de heuse oorspronkelijke Rock ’n Roll uitstraling van dit welbekende wegrestaurant;
– Diverse interieuraspecten die Casino Playworld Almere extra cachet geven.

Afgezien van het vakmanschap is ook de creativiteit van de mensen in onze interieurspuiterij eindeloos.

Verhoog uw omzet

Ook voor concrete point-of-sales-elementen kunnen wij u via onze interieurspuiterij van dienst zijn. Door het spuiten van (grootschalige) 3D-letters en cijfers in bijzondere opvallende kleuren, kunt u uw etalage en winkelomgeving verfraaien en meer aandacht genereren voor uw sales-aanbiedingen en dergelijke. Wilt u een nadrukkelijker beeld van wat wij als lakspuiterij voor u op zakelijk vlak kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Ook voor de uitvoering van particuliere projecten staan wij open.

Producten

Bekijk hier de producten wie wij voor u kunnen spuiten.

Contact

Heeft u een vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.