Skip to content

Voor vakkundig lakspuiten in de regio Beek en Donk

Onze lakspuiterij kent natlakken als specialisatie. Wij verrichten kleinschalig spuitwerk tot werk op industrieel niveau vanuit onze goed geoutilleerde werkplaats in Helmond nabij Beek en Donk. Dit houdt in dat diverse coatinglagen op een werkstuk worden aangebracht in een stofvrije omgeving. Hierdoor ontstaat een optimaal oppervlakteresultaat. Fraai en duurzaam!

Ons spuitwerk op industrieel niveau voor opdrachtgevers in de regio Beek en Donk is bekend tot ver in de omgeving. Wij opereren ondergrond onafhankelijk en kunnen daardoor zowel objecten van hout en MDF, metaal, kunststof, glas en zelfs EPS/tempex lakspuiten. Een van de toepassingsgebieden betreft het voorzien van een beschermende en esthetisch fraaie coating op meubels.

Spuiterij van onder andere meubels

Als meubelspuiterij werken wij voor diverse doelgroepen die door middel van onze oppervlaktekennis toegevoegde waarde willen realiseren in interieurs. Door het spuiten van meubels in specifieke kleurstellingen en hoogwaardige afwerkingen, brengen wij onderscheidend vermogen in het interieur van winkels, restaurants, showrooms en kapsalons in Beek en Donk. Door het spuiten van meubels ten behoeve van kantoren dragen wij bovendien bij aan het creëren van een prettige arbeidsambiance waarin werkende mensen goed gedijen.

Onze industriële interieurspuiterij draagt ook bij aan het aspect duurzaamheid, zeker voor zakelijke en particuliere klanten die niet graag iets weggooien. Vaak is het opnieuw spuiten van oude meubels en interieurelementen een kostengunstige optie ten opzichte van een volledig nieuwe investering. En door hergebruik vermindert ook nog eens de mate van overconsumptie en afval.

Duurzame uitstraling

Duurzaamheid betekent ook dat  u ervan verzekerd bent dat de kwaliteit van onze hoogwaardige laklaag langdurig op peil blijft. Laat dat maar aan de medewerkers van onze industriële spuiterij over. Uw project in Beek en Donk, wat het karakter ervan ook is, is bij hen in goede handen.

Op esthetisch vlak stemmen de mensen van onze lakspuiterij het spuiten van uw meubels of andere objecten nauwkeurig met u af. Wij adviseren u bij het kiezen van glansgraden en kleuren en passen de chemie zodanig toe dat langdurig optimaal resultaat gewaarborgd is.

Al uw meubels en objecten (weer) langdurig mooi.

Producten

Bekijk hier de producten wie wij voor u kunnen spuiten.

Contact

Heeft u een vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.