Skip to content

Deuren laten spuiten

Lakspuiterij Mosman heeft als specialisatie het procedé van natlakken. De keuze voor deze materiaalbehandeling heeft de voorkeur wanneer men een decoratieve coating op producten wil laten aanbrengen met een uiterst gladde en egale afwerking. Wij houden ons onder andere bezig met het spuiten van deuren. Interieurtoepassingen, onder andere in de horeca, komen veelvuldig voor.

Deuren en andere objecten spuiten kent in principe geen beperkingen voor wat betreft het basismateriaal. Wij zijn in staat tot het natlakken van onder andere kunststof, metaal, hout als glaspanelen.

Deuren spuiten: een prima alternatieve keuze voor vervangen

Zowel interieurbouwers, binnenhuisarchitecten als standbouwers die een sterke waarde hechten aan de esthetische afwerking van hun ontwerpen, weten de weg naar Lakspuiterij Mosman in de praktijk veelvuldig te vinden. Ons bedrijf spuit onder andere deuren en andere interieurobjecten in iedere mogelijke RAL-kleur. De toegepaste afwerking varieert van mat tot hoogglans, al naar gelang de esthetische wensen.

Wij bewerken zowel nieuwe ontwerpen als gebruikte objecten die een 2e leven krijgen. Bent u als particulier bijvoorbeeld uitgekeken op de uitstraling van uw keuken, maar is die functioneel nog in orde? Wist u dat het spuiten van de deuren en lades van uw keukenkastjes tot een totaal hernieuwde ‘look’ leidt? En dat geld ook voor de overige gekleurde interieurelementen in een woning. Het spuiten van deuren en andere interieurobjecten is een prijstechnisch aantrekkelijke optie voor het in totaliteit en wellicht nodeloos vervangen ervan.

Natlakken, een vak apart

Met de laklaag welke wij d.m.v. spuiten aanbrengen op uw deuren of meubels, hervindt men de charme in het interieur. Alle objecten worden eerst door ons voorbehandeld op een wijze die afhankelijk is van de ondergrond. De mate van gebruiksbelasting en of het object indoor of outdoor zal worden toegepast, speelt een rol in de keuzes die wij maken t.a.v. chemische voorbehandeling en afwerking. Ook wanneer u deuren door ons wilt laten spuiten dan zullen wij allereerst met u doornemen onder welke condities ze gebruikt (zullen) worden. Dat is bepalend voor onze aanpak. Ook op esthetisch vlak kunt u echter steeds op ons advies rekenen, zodat u zo lang mogelijk van een spuitresultaat kunt genieten dat aan uw wensen voldoet.

Producten

Bekijk hier de producten wie wij voor u kunnen spuiten.

Contact

Heeft u een vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.